Toneelvoorstelling “Da Costa” uit Nijeveen

13 Feb 2024 Noordoostpolder 14.00 uur MFC Nieuw Jeruzalemkerk zaal 8

UITNODIGING TONEELMIDDAG “DA COSTA” uit Nijeveen

 

De jaarlijkse toneelmiddag, die gezamenlijk met leden van KBO Noordoostpolder wordt gehouden is gepland op dinsdagmiddag 13 februari a.s. om 14.00 uur 

in zaal 8 van het MFC Nieuw Jeruzalemkerk (zaal open vanaf 13.15 u.)

                                                         Da Costa brengt het blijspel “ALS HET TE BONT WORDT” ten tonele.

Het is een blijspel in 4 bedrijven en wij lichten alvast een tipje van de sluier op met de volgende beschrijving:

Tina is een boerenvrouw en heeft nu tijd om wat anders te gaan doen, dan alleen op die boerderij te zijn. Haar man Aaldert leeft alleen maar voor de boerderij en het is allemaal KOE waar het bij hem om gaat. Ook van schoonmoe Bertha, wordt ze  “geestelijk niet veel rijker“ . Schoonmoe  had eigenlijk voor haar zoon Aaldert altijd een andere vrouw in gedachten gehad, namelijk Annie Kossen. Maar die is volgens Aaldert zo lelijk en heeft ook niet veel meer boven haar ogen zitten dan haar wenkbrauwen. Tina werkt af en toe ook in de huishouding bij Mans Moones, een  oude vrijgezel en waar de kippen voor het gemak bij hem in de keuken lopen. Dan hoeft hij ook niet zover te lopen om de eieren te halen, dacht ie.  Mans denkt namelijk nogal veel en hij denkt ook dat Tina en Aaldert bij elkaar weggaan en dat zij dan zijn vrouw wordt.  Tina heeft inmiddels de cursus spirituele levens-energie Reiki ontdekt en is helemaal idolaat van de leraar Bertwin van den Oudenalder. Deze geeft ook een reikisessie op de boerderij waar iedereen aan meedoet. Als dan ook nog blijkt dat Bertwin heel andere plannen met Tina heeft dan alleen Reiki, is het voor Tina wel duidelijk en zij is daar niet van gediend …….. Het wordt te Bont!

 

Net als voorgaande jaren laten wij ons graag verrassen met dit blijspel en hopen op een gezellige middag waar de lachspieren veelvuldig “een beurt krijgen”!

Toegangsprijs is € 10.00 u. p.p. (inclusief 1 kop koffie/thee)

U bent allen van harte uitgenodigd!

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden