Slieker film | SENIORENMIDDAG: BELFAST

20 Apr 2023 Leeuwarden 14:30 uur - 16:08 uur Slieker film, Wilhelminaplein 92, 8911 BS Leeuwarden T 058 205 0320

Een aangrijpend verhaal over liefde, vreugde en verlies in het leven van een jongen die opgroeit met de muziek enEen aangrijpend verhaal over liefde, vreugde en verlies in het leven van een jongen die opgroeit met de muziek en de sociale onrust van het eind van de jaren zestig. de sociale onrust van het eind van de jaren zestig.

Seniorenmiddagen in Slieker
Slieker organiseert iedere derde donderdag van de maand een middag speciaal voor ouderen. Uiteraard hoef je geen senioren te zijn (of je zodanig te voelen) om de film te kunnen bijwonen. De ticketprijs is inclusief een gratis consumptie. Een half uur voor aanvang van de film gaat de gezellige koffiehoek open, dus kom op tijd en maak kennis met de andere bezoekers.

 

 

 

‘Belfast’ is een persoonlijk en aangrijpend verhaal over liefde, vreugde en verlies in het leven van een vrolijke 10-jarige jongen die opgroeit in het onrustige Noord-Ierland ten tijde van ‘The Troubles’ eind jaren zestig. Prachtig geschoten in zwart-wit en met een nostalgisch tintje is Belfast een film over familie én historie, over vertrekken of blijven op de plek waar je bent opgegroeid. Met een innemende rol van het jonge ventje Jude Hill als ‘Buddy’ en Judi Dench als zijn warmhartige, wijze en grappige oma.

★★★★★ “Ode aan een vitale en geplaagde stad’ – NRC

Belfast | 2022 | 98 min.

Zie ook: https://sliekerfilm.nl/film/belfast/

Slieker Seniorenmiddag
Iedere derde donderdag van de maand
Inloop 14:00u (met gratis koffie of thee)
Start film: 14:30 uur
Tickets: €11,- (kortingen zijn geldig)

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden