Slieker film | SENIORENMIDDAG: THE VELVET QUEEN

1 Jun 2023 Leeuwarden 14:30 uur - 16:02 uur Slieker film, Wilhelminaplein 92, 8911 BS Leeuwarden T 058 205 0320

In ‘The velvet queen’ neemt een van ’s werelds meest gerenommeerde natuurfotografen Vincent Munier, schrijver Sylvain Tesson mee op een onderzoeksmissie, in een poging om een glimp op te vangen van de zeldzame sneeuwluipaard.

Seniorenmiddagen in Slieker
Slieker organiseert iedere derde donderdag van de maand een middag speciaal voor ouderen. Uiteraard hoef je geen senioren te zijn (of je zodanig te voelen) om de film te kunnen bijwonen. De ticketprijs is inclusief een gratis consumptie. Een half uur voor aanvang van de film gaat de gezellige koffiehoek open, dus kom op tijd en maak kennis met de andere bezoekers.

 

 

 

In de prachtige en onontgonnen bevroren toppen en valleien van de Tibetaanse hooglanden, gaan de wereldberoemde natuurfotograaf Vincent Munier en schrijver Sylvain Tesson op zoek naar een van de meest zeldzame grote katten: de sneeuwluipaard. Het wordt een diep filosofische reis met werkelijk schitterende beelden van een plek waar velen van ons nooit voet op zullen zetten. The velvet queen‘ is een heerlijk kalme en verstilde natuurdocumentaire die de bezoeker na het zien van zoveel ongerepte schoonheid gelukzalig achterlaat.

★★★★ “De magie van de natuur gutst van het scherm’ – Volkskrant

Frankrijk |   2022 |  92 min.

Zie ook: https://sliekerfilm.nl/film/the-velvet-queen/

Slieker Seniorenmiddag
Iedere derde donderdag van de maand
Inloop 14:00u (met gratis koffie of thee)
Start film: 14:30 uur
Tickets: €11,- (kortingen zijn geldig)

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden