Slieker film | SENIORENMIDDAG: Mrs. Harris goes to Paris

20 Jul 2023 Leeuwarden 14:30 uur - 16:25 uur Slieker film, Wilhelminaplein 92, 8911 BS Leeuwarden T 058 205 0320

‘Mrs. Harris goes to Paris’ is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wiens droom haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs.

Seniorenmiddagen in Slieker
Slieker organiseert iedere derde donderdag van de maand een middag speciaal voor ouderen. Uiteraard hoef je geen senioren te zijn (of je zodanig te voelen) om de film te kunnen bijwonen. De ticketprijs is inclusief een gratis consumptie. Een half uur voor aanvang van de film gaat de gezellige koffiehoek open, dus kom op tijd en maak kennis met de andere bezoekers.
In het Londen van 70 jaar geleden verdient Mrs. Harris haar inkomen als schoonmaakster bij diverse huishoudens. In een daarvan ontdekt ze een jurk van Dior. Na een recente tegenslag kan ze wel een doel gebruiken, een droom om waar te maken. Zodra ze genoeg gespaard heeft plundert ze haar bankrekening voor een reis naar Parijs om daar haar eigen Dior te bemachtigen. Dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan, want in die tijd was dit iconische modehuis eigenlijk alleen toegankelijk voor de rijke elite.

‘Mrs. Harris goes to Paris’ is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster wiens droom haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs.

Verenigd Koninkrijk | 2023 | 115 min. | Drama en komedie

Zie ook : sliekerfilm.nl/film/mrs-harris-goes-to-paris 

Slieker Seniorenmiddag
Iedere derde donderdag van de maand
Inloop 14:00u (met gratis koffie of thee)
Start film: 14:30 uur
Tickets: €11,- (kortingen zijn geldig)

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden