Slieker film | SENIORENMIDDAG: Good luck to you, Leo Grande

21 Mar 2024 Leeuwarden 14:00 uur - 16:30uur Slieker film, Wilhelminaplein 92, 8911 BS Leeuwarden T 058 205 0320

Nancy Stokes, een gepensioneerd lerares en weduwe, smacht naar een avontuur, een connectie en naar seks. Goede seks.

Seniorenmiddagen in Slieker
Slieker organiseert iedere derde donderdag van de maand een middag speciaal voor ouderen. Uiteraard hoef je geen senioren te zijn (of je zodanig te voelen) om de film te kunnen bijwonen. De ticketprijs is inclusief een gratis consumptie. Een half uur voor aanvang van de film gaat de gezellige koffiehoek open, dus kom op tijd en maak kennis met de andere bezoekers.

Good luck to you, Leo Grande
Haar man Robert verzorgde voor Nancy een huis, een familie en – op het zicht – een goed leven. Maar goede seks stond niet op het menu.

Wanneer Robert komt te overlijden, gaat Nancy op zoek naar avontuur en naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. Dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande. In een anonieme hotelkamer ontmoeten ze elkaar. Leo ziet er in het echt net zo uit als op zijn foto, maar Nancy had niet gerekend op goede seks én een goed gesprek. Leo heeft over alles een mening en hoewel hij niet altijd de waarheid vertelt, vindt Nancy hem leuk. En hij haar. Haar seksuele zelfverzekerdheid groeit en Nancy begint te ontspannen. Tijdens de stiekeme afspraken verschuift de machtsdynamiek en brokkelen de secuur opgebouwde façades langzaam af.

In ‘Good luck to you, Leo Grande’ leert Nancy om van haar lichaam te houden en komt dichter bij de kern van haar bestaan.

Acteurs
Emma Thompson, Daryl McCormack

Verenigd Koninkrijk | 2022 | 97 min. | Drama en Komedie

Zie ook sliekerfilm.nl/film/good-luck-to-you-leo-grande

Slieker Seniorenmiddag
Iedere derde donderdag van de maand
Inloop 14:00u (met gratis koffie of thee)
Start film: 14:30 uur > Blauwe Zaal
Tickets: €11,- (kortingen zijn geldig)

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden