Slieker film | SENIORENMIDDAG: A man called Otto

17 Aug 2023 Leeuwarden 14:30 uur - 16:36 uur Slieker film, Wilhelminaplein 92, 8911 BS Leeuwarden T 058 205 0320

‘A man called Otto’ is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet.

Seniorenmiddagen in Slieker
Slieker organiseert iedere derde donderdag van de maand een middag speciaal voor ouderen. Uiteraard hoef je geen senioren te zijn (of je zodanig te voelen) om de film te kunnen bijwonen. De ticketprijs is inclusief een gratis consumptie. Een half uur voor aanvang van de film gaat de gezellige koffiehoek open, dus kom op tijd en maak kennis met de andere bezoekers.

‘A man called Otto’ is een grappig, hartverwarmend verhaal dat laat zien dat sommige gezinnen bepaald geen alledaagse achtergrond hebben. ‘A man called Otto’ is geregisseerd door Marc Forster (‘Finding Neverland’) en de hoofdrollen worden gespeeld door Tom Hanks (‘Philadelphia’, ‘Forrest Gump’, ‘Cast away’), Mariana Treviño (‘Club the Cuervos’), Rachel Keller (‘Fargo’) en Manuel Garcia-Rulfo (‘The magnificent seven’).

Voor het scenario tekende David Magee, die al enkele keren voor een Oscar is genomineerd: ‘Life of Pi’ (2012) en ‘Finding Neverland’ (2004). De film is gebaseerd op de bestseller ‘A Man Called Ove’ van Fredrik Backman en op de gelijknamige Zweedse film van Hannes Holm.

VS | 2023 | 126 min. | Drama en komedie

Zie ook : sliekerfilm.nl/film/a-man-called-otto

Slieker Seniorenmiddag
Iedere derde donderdag van de maand
Inloop 14:00u (met gratis koffie of thee)
Start film: 14:30 uur
Tickets: €11,- (kortingen zijn geldig)

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden