Samen Beslissen m.b.v. Positieve Gezondheid

24 Nov 2022 Leeuwarden 14:00 - 16:00 uur Kurioskerk, Julianalaan 38, 8932 AA Leeuwarden. T 058 21609008 (kerkgebouw)

De bijeenkomst kan gezien worden als een voorbereiding over zorgvragen en zorgplannen voor u in de toekomst. Wat vindt u echt belangrijk? Wat wilt u dat een arts weet om uw zorg beter af te kunnen stemmen? Door middel van het gedachtegoed van Positieve Gezondheid kunt u inzicht krijgen in de wensen en mogelijkheden van uw huidige situatie. Om deze wensen en mogelijkheden in kaart te krijgen gebruiken we het spinnenweb. De inzichten uit het invullen van het spinnenweb kunnen later gebruikt worden als u samen met uw arts een behandelplan gaat opstellen. Tijdens de bijeenkomst wordt u meegenomen door een klinisch geriater die de belangrijkste vragen in kaart brengt en vertelt een ambassadeur over Positieve Gezondheid en het gebruik van het spinnenweb. U hoeft zich niet vooraf voor te bereiden.

Agenda
13.30 Inloop
14.00 Bijpraten over de mogelijke voorbereiding op een zorg- of behandelplan d.m.v. een vaste vragenlijst door een Klinisch Geriater van het MCL
14.45 Pauze
15.00 Een inleiding op Positieve Gezondheid en daarna samen aan de slag met het spinnenweb door een ambassadeur van KBO-PCOB
15.45 Verbinding tussen zorgplan en spinnenweb
16.00 Afronding

De middag duurt van 14 tot 16 uur en is voor alle senioren en hun kinderen, naasten en mantelzorgers. Graag aanmelden via: kbo-pcob.nl/agenda/samen-beslissen  Dan weten we zeker dat we genoeg koffie hebben.

Een activitet van KBO-PCOB in samenwerking met de afdeling geriatrie van het MCL een lezing over het onderwerp “Samen beslissen met behulp van Positieve Gezondheid”.

       

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden