Rondvaart door de Biesbosch. Dinsdag 10 augustus 2021

10 Aug 2021 Leiderdorp 10.30 uur tot 16.00 uur Dagtocht De Biesbosch

Als het coronavirus het toelaat willen we een dagtocht organiseren naar De Biesbosch op dinsdag 10 augustus 2021.

Natuurlijk houden we rekening met de eventueel dan nog geldende coronamaatregelen.

Het lijkt nog ver weg, die datum, maar touringcarbedrijven gaan weer starten met het plannen van dagtochten en daarop willen we inspelen.

De planning is als volgt: Vertrek om 10.30 uur vanaf het parkeerterrein bij de Scheppingskerk, Van Poelgeestlaan 2 te Leiderdorp. Bij de Scheppingskerk hopen we rond 16.00 uur terug te komen

Het bedrijf  Van der Valk Vakanties zal ons vervoeren met de bus naar Drimmelen. Daar stappen we op de boot. De boot vertrekt om 12.30 uur voor een twee uur durende rondvaart door het Nationaal Park de Brabantse Biesbosch, een uniek en vogelrijk natuurgebied met wilgenbossen, bonte weides en de ruige begroeiing van het moeras.

Tijdens het varen kunt u genieten van een heerlijke en uitgebreide lunch met meerdere broodsoorten, krentenbrood, peperkoek en cake. U kunt kiezen uit diverse hartig en zoet beleg en er is voor iedereen een kroket, ook is er volop koffie, thee en melk.       

Na de boottocht vertrekken we met de bus naar Leiderdorp.

De dagtocht is rolstoeltoegankelijk maar er is een limiet aan de mogelijkheden. We verzoeken u daarom om bij de aanmelding op te geven of u met een rollator of rolstoel komt.

De prijs voor leden is € 49,00 per persoon.

Niet-leden betalen € 55,00 per persoon. 

Bij de aanmelding verzoeken we u om aan te geven of u lid bent van de KBO of PCOB. Ook of u een rollator, inklapbare rolstoel, vaste rolstoel of rollator mee wilt nemen en met hoeveel personen u komt.

De aanmelding wordt als definitief beschouwd als het te betalen bedrag is ontvangen en er nog (logisch) plaats vrij is.

Aanmelding kan via: w.rijsbergen@kpnplanet.nl 

Graag aanmelden voor 15 mei 2021 in verband met wel of niet door kunnen laten gaan van de reserveringen.

 

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden