PCOB Maasdijk verrast haar leden

15 Jan 2021 Maasdijk

PCOB Maasdijk verrast haar leden

Lieve allemaal, leden en donateurs van onze PCOB

Het is bijna kerstfeest, het feest van het kindje van Bethlehem.
Geboren in een stal, geboren als het kind van Jozef en Maria, maar bovenal als zoon van God. Het is ons voorgezegd door de profeet Jesaja als hij in hoofdstuk 9 vers 5 zegt:

“Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven, de heerschappij rust op zijn schouders.
Deze namen zal hij dragen: “Wonderbare Raadsman, Goddelijke Held, Eeuwige Vader, Vredevorst
.

Zo is het ook gebeurt. In de weken van advent, kijken we uit naar Kerstfeest, advent betekent verwachten n op 25 en 26 december vieren we het geboortefeest.
Midden in de winternacht. Nu zijt wellekome. Stille nacht en natuurlijk, “Ere zij God”.
Dit jaar voor onze PCOB geen viering in de Prinsenhof. Natuurlijk hadden wij het als bestuur dat anders gewild. U weet waarom, het kan dit jaar gewoon niet. O, zo jammer, maar laten we flink zijn en proberen vol te houden.

Nu u niet naar de kerstviering kunt komen, komen wij naar u toe. Met een attentie van de plaatselijke afdeling van de PCOB. We hopen dat u ervan kunt genieten.
Niet voor iedereen zal het een fijn kerstfeest zijn. Zij, die kort of langere tijd geleden een dierbare hebben verloren wensen wij veel sterkte toe. Ook voor hen die ziek zijn bidden wij indien mogelijk om genezing

We hopen dat u, ondanks alles gezegende dagen mag hebben.

Hopen u in het nieuwe jaar weer te ontmoeten.
Namens het bestuur
Uw voorzitter
Gerrit v.d. Lugt     

 
   

 

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden