Museum Plus Bus PCOB leden Noordoostpolder

8 Mar 2023 Noordoostpolder 10.00 uur Vertrek vanaf: MFC Nieuw Jeruzalemkerk Emmeloord

Museum Plus Bus 8 Maart a.s.  

Onze PCOB afdeling Noordoostpolder is op 8 maart a.s. uitgenodigd om met de Museum Plus Bus mee te gaan naar het Fries museum in Leeuwarden.

Leden van onze doelgroep zijn doorgaans niet (meer) in staat om zelfstandig een museum te bezoeken. Voor hen is dit een mooie gelegenheid om gebruik te maken van deze uitnodiging Voorwaarde is dat u 70 jaar of ouder bent en lid van de PCOB Noordoostpolder.                               In totaal kunnen 45 leden mee en 3 begeleiders.

Dit uitje is gratis en wordt ons aangeboden door Museum Plus Bus mede dankzij de Vriendenloterij. Het enige wat u als deelnemer zelf moet betalen is de lunch die u kunt nuttigen in het restaurant van het museum.

Kosten hiervan zijn: €15.75

U kunt zich voor dit uitje uiterlijk tot 6 februari.  Vermeld hierbij of u gebruik maakt van een rollator of rolstoel. (Er kunnen maximaal 15 rollators en/of opvouwbare rolstoelen mee plus 2 vaste rolstoelen en 1 elektrische rolstoel)

Wie het eerst komt, het eerst maalt.

De bus komt om 9.30 u. aan op Cornelis Dirkszplein;vertrekt uiterlijk 10.00 uur. richting Leeuwarden, en zijn ca.16.45 u. weer terug in Emmeloord.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden