Mondschilderes Hanneke Boot komt naar Andijk!

16 Sep 2022 Andijk 14.30u Dorpshuis Centrum

Vrijdag 16 september komt mondschilderes mw. Hanneke Boot bij de PCOB vertellen over haar leven en werk. Een leven met verwondering, bewondering, vreugde en verdriet. Maar ook moed en strijd om te vechten voor wat je hebt.

Hanneke Boot: ‘Het leven is uitdagend en waar een wil is, is een weg!’
Als kind was Hanneke Boot al creatief, ze speelde panfluit en mondharmonica en tekende veel. Haar aangeboren spierziekte werd echter steeds erger en rond haar 25e moest zij noodgedwongen overschakelen van tekenen met haar handen, naar schilderen met haar mond. Een enorme uitdaging.

Behalve zelf schilderen geeft mw. Boot ook workshops en lezingen. En dankzij uitgeverij Removos maakt haar kunst deel uit van wereldwijde exposities, wordt verstuurd als verjaardagskaart of hangt als onderdeel van een kalender in huizen over de hele wereld.  

Hanneke Boot: “Ik ben zwaar gehandicapt, maar ik heb een vak. Ik ben kunstenaar.”

Komt u ook luisteren en kijken naar Hanneke Boot?
Iedereen is vrijdag welkom in het Dorpshuis. Aanvang 14.30uur. Toegang voor leden € 2,– (koffiedrinkers) of  € 1,75 (theedrinkers), voor niet-leden € 4,–. Dit is inclusief twee maal koffie/thee en een koekje! Deze bijdrage in de kosten graag meteen bij binnenkomst betalen. Wat extra geld meenemen kan van pas komen, mw. Boot neemt ook haar ‘winkeltje’ mee.

Graag tot ziens!

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden