Mevrouw Gelske Molenaar vetrelt over Rotary Club Leiderdorp

20 Jun 2024 Leiderdorp 14.30 uur begin lezing. De zaal is open vanaf 14.00 uur Scheppingskerk, van Poelgeestlaan 2 Leiderdorp

Donderdag 20 juni is de laatste bijeenkomst voor de zomerpauze.
Mevrouw Gelske Molenaar zal ons  deze middag vertellen over het werk van Rotary Leiderdorp. Veel mensen zullen de Rotary club zien als een wat elitaire club waar je alleen maar lid van kan worden op uitnodiging en als je genoeg geld hebt. Maar ook blijkt de Rotary club regelmatig maatschappelijke activiteiten te ondersteunen; financieel of met raad en daad. De club zegt hier zelf over “Wij zijn een serviceclub in Leiderdorp midden in de samenleving van ons dorp en omgeving. Met regelmaat zijn we actief voor goede of maatschappelijke doelen. We hebben bewust gekozen voor acties in onze directe omgeving; hands-on en kortlopend.” Deze middag beloofd dan ook een interessante kijk op te leveren in het doen en laten van een actieve groep Leiderdorpers.

Na de lezing is er, zoals gewoonlijk, volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar bij te praten.

ANBO-PCOB leden en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De lezing begint om 14.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur) en vindt plaats in de Scheppingskerk, Van Poelgeestlaan 2, Leiderdorp. De entree is gratis, maar een bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden