Lezing Martinitoren

10 Nov 2021 Groningen 14:30 uur Mennozaal van de Doopsgezinde Gemeente aan de Oude Boteringestraat 33 9712 GD Groningen

Ledenmiddagbijeenkomst op woensdagmiddag 10 november

 

Nadat we in de maand oktober eindelijk voor het eerst na lange tijd bijeen mochten komen, zijn we blij dat we ook voor de maand november weer een ledenmiddag kunnen organiseren. Zoals gebruikelijk beginnen we om 14.30 uur en tegen half vijf is de bijeenkomst afgelopen.

Entree is zoals altijd € 2,00 per persoon en daarvoor krijgt u ook een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, tenslotte is het bijna St. Maarten!

In de nieuwsbrieven van juli/augustus en september kon u interessante informatie over de Martinikerk lezen. Nu leek het ons passend om in het kader van St. Maarten de heer Jan Visser uit te nodigen. De heer Visser, een gepensioneerde medewerker van de RUG, heeft een passie voor o.a. de Martinikerk (hij heeft nog meer passies, maar daarover een andere keer meer). Hij was een aantal jaren bestuurslid van de Vereniging Vrienden Martinikerk en hij verzorgt rondleidingen in de kerk. Het belooft een gezellige en zeer informatieve middag te worden in de sfeer van St. Maarten. We hopen op een grote opkomst!

Namens het bestuur, Sylvia Oosterhuis

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden