Ledenmiddag woensdag 12 oktober – levenstestament – notaris mr. T.J. Schutte.

12 Oct 2022 Ede/Lunteren 14:30 Driehoek 11 te Ede

a. Ledenmiddag woensdag 12 oktober – levenstestament – notaris mr. T.J. Schutte.

Op deze ledenmiddag zal notaris mr. T.J. Schutte van notariskantoor Posthuma en Schutte in Ede ons wegwijs maken in het onderwerp levenstestament. Het levenstestament geldt tijdens uw leven en gaat dus niet over wat er met uw bezittingen moet gebeuren na uw overlijden. Dat regelt u in een testament. In een levenstestament kunt u regelen hoe u uw belangen geregeld wilt hebben als u het in de toekomst zelf niet meer kunt. Bijvoorbeeld als u voor een ingrijpende operatie staat of voor de situatie dat u lichamelijk of geestelijk achteruit gaat. Zo houdt u zelf de regie en worden de financiële, medische en andere persoonlijke zaken volgens uw wensen geregeld. Er is ook ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen over dit onderwerp.

Plaats en tijd

De bijeenkomst begint om 14:30 uur in ‘Rehoboth’, Driehoek 11 te Ede.

Vervoer

Kunt u niet zelf zorgen voor vervoer? Neem dan contact op met mevr. Ria Hordijk, tel. 06 17 67 43 19 of Hermine Enserink, 0318 – 61 34 01.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden