Ledenmiddag 18 oktober 2021 – Op de fiets van Ede naar Rome

18 Oct 2021 Ede Lunteren 14:30 - 16:45 de Open Hof, Hoflaan 2, Ede

In september 2019 maakten Coby en Herman Gerritsen op de fiets de pelgrimstocht van Ede naar Rome. Een tocht van ca. 2.200 kilometer door Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Italië. Aan de hand van foto’s en video’s zal Herman ons vertellen over de reis door mooie landschappen, het zoeken en vinden van onderdak en over bijzondere ontmoetingen en ervaringen onderweg. En over de vaak onbekende geschiedenis van de streken waar zij door heen fietsten.

We zien uit naar deze mooie, boeiende en interessante ledenmiddag en nodigen nu graag daarvoor uit. Kom naar deze middagen. Neem gerust iemand uit uw familie- of vriendenkring mee. We hopen weer velen van u te ontmoeten.

Corona-maatregelen bijeenkomst

De coronapandemie is nog niet voorbij. Het virus waart nog steeds rond en nog steeds worden veel mensen besmet. We willen heel graag weer bijeenkomsten organiseren. De veiligheid en de gezondheid staan daarbij voorop. Zeker omdat onze leden en andere bezoekers tot de kwetsbare groepen behoren. Ook erg belangrijk is ruimte voor onderlinge ontmoeting tijdens onze bijeenkomsten. Daarvoor hebben we als bestuur en leden, ook voor elkaar, een grote verantwoordelijkheid. Dit alles binnen de geldende overheidsregels. Ons standpunt is gebaseerd op de maatregelen zoals die medio september golden.

Daarom hebben we er voor gekozen dat de middag toegankelijk is als u

1. een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs heeft of

2. een negatief testresultaat kunt laten zien. U kunt zich gratis laten testen bij Covidia Nederland b.v., Voltastraat 5j te Ede. U moet daarvoor een afspraak maken op de website https://afspraak.testenvoortoegang.org/evenement. Als evenementtype geeft u aan overige binnenactiviteit.

3.U kunt bellen met 0800-1351 voor de coronatest. Houd dan uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand. U vindt dit nummer op uw paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs. Het telefoonnummer is 7 dagen per week van 08.00 uur tot 20.00 uur bereikbaar.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden