Kennismakingsbijeenkomst PCOB Gouda

22 Apr 2024 Gouda 14.00 uur 16.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) Le Patapouf, Kolkmanstraat 1-3, Gouda

We willen u graag uitnodigen voor een bijzondere kennismakingsbijeenkomst van ANBO-PCOB op 22 april in Gouda.

Zoals u wellicht heeft gelezen in het magazine en/of onze nieuwsbrieven, is de fusie tussen ANBO en PCOB sinds 1 januari 2024 een feit. Om alle leden in Gouda e.o. kennis te laten maken met elkaar en de ANBO-PCOB afdeling, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsbijeenkomst op 22 april 2022, in Le Patapouf, Kolkmanstraat 1-3.

Met elkaar in gesprek over de fusie
De fusie brengt verandering met zich mee en roept wellicht vragen op. Er ontstaan ook nieuwe mogelijkheden. Mevrouw Anneke Sipkes, directeur-bestuurder van ANBO-PCOB, geeft uitleg over wat de fusie voor leden aan voordelen biedt. Daarna is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. We sluiten de bijeenkomst af met een drankje. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan t/m 14 april.

Aanmelden kan op de volgende manieren (vergeet niet te vermelden met hoeveel personen u komt):

  • een email te sturen aan anbopcob.in.gouda@gmail.com met daarin “Ja, ik kom op 22 april”.
  • een SMS of WhatsApp-bericht te sturen of te bellen naar Frans Rietveld op telefoonnummer 06 466 75 178 of naar Ies van der Werf op telefoonnummer 06 24 22 52 51;
  • een briefje te sturen aan: voorlopig contactpunt ANBO-PCOB Gouda (Ies van der Werf), Heemraadslag 44, 2805 DP Gouda.

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden