Uitgesteld naar 2022 | KBO en PCOB ledenbijeenkomst met o.a. ‘Het verhaal van een vluchteling uit Afganistan’

30 Nov 2021 Leeuwarden

De ledenbijeenkomst dinsdag 30 november uitgesteld

Door de nieuwe coronamaatregelen én ons motto ‘Omzien naar Elkaar’ achten wij het niet verantwoorddat de ledenbijeenkomst op dinsdagmiddag, in het kerkelijk centrum Oase doorgaat op 30 november 2021. 

Wat er dan niet door gaat is de lezing van lezing door Ehsan Momenzadah met als titel “Het verhaal van een vluchteling uit Afghanistan”. Zijn verhaal zou gaat over zijn moeizame vlucht uit Afghanistan en hoe hij in Nederland een sportschool heeft opgebouwd waar o.a. asielkinderen leren sterk en weerbaar te worden. Zo kunnen ze een positief leven opbouwen in hun nieuwe vaderland. Daarnaast ook de ontmoeting en de gebruikelijke onderdelen in het programma zoals opening, mededelingen, lief en leed en sluiting.

Helaas een moeilijke beslissing van het bestuur, hoe jammer dan ook de enige juiste beslissing, gezien de situatie waar we nog inzitten. De bijeenkomst met deze lezing is uitgesteld naar 2022.

Zegt het voort! Niet alle leden ontvangen deze informatie omdat zij niet bereikbaar zijn via de e-mail. Graag dit bericht mondeling aan elkaar door te geven.

Houd onze website en Facebook ook in de gaten voor de meest actuele informatie. Je hoeft geen lid te zijn om de berichten te kunnen lezen, hoe handig is dat :-).

(update 17 november 2021)

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Ehsan Momenzadah moest als 7-jarig kind met zijn familie vluchten uit Afganistan en is na veel omzwervingen in een asielcentrum in Nederland gekomen. Dat heeft heel wat met hem gedaan. Momenteel is Ehsan als opleider bij de ALO in Groningen werkzaam en geeft hij lichamelijke opvoeding op het voortgezet onderwijs. Ehsan ziet sport als middel om verschillende fysieke en mentale doelen afhankelijk van de persoonlijke wensen te bewerkstelligen.

De ledenbijeenkomst is gezamenlijk met de KBO-afdeling Leeuwarden en de PCOB-afdeling Leeuwarden.

Zie de agenda  voor de ledenbijeenkomst.

 

Organisatie PCOB-afdeling Leeuwarden

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden