Gecanseld KBO en PCOB Kerst 2021 met Harpiste Rigina Eederveen

14 Dec 2021 Leeuwarden

De ledenbijeenkomst KBO en PCOB Kerst 2021 met Harpiste Rigina Eederveen gecanseld op dinsdag 14 december 2021.

Door de nieuwe coronamaatregelen én ons motto ‘Omzien naar Elkaar’ achten wij het niet verantwoorddat de Kerstbijeenkomst in de Kurioskerkop dinsdagmiddag 14 december, door te laten gaan. 

Helaas een moeilijke beslissing van het bestuur, hoe jammer dan ook de enige juiste beslissing, gezien de situatie waar we nog inzitten. De Kerstbijeenkomst met Harpiste Rigina Eederveen is gecanseld.

Zegt het voort! Niet alle leden ontvangen deze informatie omdat zij niet bereikbaar zijn via de e-mail. Graag dit bericht mondeling aan elkaar door te geven.

Houd onze website en Facebook ook in de gaten voor de meest actuele informatie. Je hoeft geen lid te zijn om de berichten te kunnen lezen, hoe handig is dat :-).

(update 20 november 2021)

0-0-0-0-0-0-0-0

Kerstviering met harpiste 

Het PCOB-bestuur nodigt u graag uit voor de  Kerstviering op dinsdag 14 december 2021 in de grote zaal van de Kurioskerk, Julianalaan 38 te Leeuwarden. Tijd: 14.30 uur – 16.30 uur.

Het definitieve programma wordt nog ingevuld.

Regina Ederveen uit Elburg op de harp met in de kerkzaal. Het klink zoveel mooier in de kerkzaal. Tot slot het mooiste kerstlied op het volle orgel. ♪♫ ♩ ♬

Een middagvullend harpoptreden van harpiste Regina Edeveen

De ledenbijeenkomst is gezamenlijk met de KBO-afdeling Leeuwarden en de PCOB-afdeling Leeuwarden.

Organisatie PCOB-afdeling Leeuwarden.

Teken de petitie omtrent Pensioenwet

Het wordt tijd dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd. Daarom: pas de pensioenwet aan! Teken de petitie!

Petitie Pensioenwet