KBO en PCOB ledenbijeenkomst gaat door | Het verhaal van een oud-vluchteling uit Afganistan

22 Feb 2022 Leeuwarden 14:30 uur tot 16:30 uur Kurioskerk, Julianalaan 38, 8932 AA Leeuwarden. T 058 21609008 (kerkgebouw)

Ehsan Momenzadah moest als 7-jarig kind met zijn familie vluchten uit Afganistan en is na veel omzwervingen in een asielcentrum in Nederland gekomen. Dat heeft heel wat met hem gedaan. Momenteel is Ehsan als opleider bij de ALO in Groningen werkzaam en geeft hij lichamelijke opvoeding op het voortgezet onderwijs. Ehsan ziet sport als middel om verschillende fysieke en mentale doelen afhankelijk van de persoonlijke wensen te bewerkstelligen.

Thema: Vrijheid

Na een “corona pauze” van enkele maanden, geweldig nieuws. Einde aan de lockdown. Eindelijk weer contact met leeftijdsgenoten en van gedachten wisselen omtrent allerlei zaken die van belang zijn.

Naast een aantal huisoudelijke zaken zal dhr: Ehsan Momenzadah uitvoerig vertellen over zijn vlucht uit Afghanistan en zijn leven in Nederland.

Tevens is er een stand met boeken over de vluchtelingen problematiek.

N.B.: Coronatoegangsbewijs nog verplicht tot 25 februari 2022

De ledenbijeenkomst is gezamenlijk met de KBO-afdeling Leeuwarden en de PCOB-afdeling Leeuwarden.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden