Jubileum viering 40 jaar PCOB Noordoostpolder

15 Nov 2022 Noordoostpolder 15.00 uur MFC Nieuw Jeruzalemkerk Emmeloord

JUBILEUMVIERING MET EEN GOUDEN RANDJE

Blij verrast was het bestuur dat er 165 leden gehoor hadden gegeven aan de uitnodiging om het jubileumfeest mee te vieren. In een gezellig ingerichte zaal verwelkomde onze “oud voorzitter” Hans Harwig ons en blikte in vogelvlucht terug op de afgelopen 40 jaar PCOB Noordoostpolder. In dankbaarheid zongen we samen “‘k Wil U o God mijn dank betalen”.

De grootste verrassing was deze middag het optreden van Charlotte Glorie. Charlotte is vanaf haar geboorte blind, maar dat hindert haar niet om haar talent te delen met een groot publiek.

Zij brengt vol enthousiasme haar eigengemaakte luisterliedjes en conferences ten gehore en begeleidt zichzelf hierbij op de piano. Een jubileumlied, waarbij wij allemaal het refrein mee konden zingen was de afsluiting van haar sprankelende, en soms ontroerende optreden. Tussen haar optredens door werden we getrakteerd op koffie met gebak en ter afsluiting van de middag was er een hapje en een drankje. Wij mogen terug kijken op een gezegende  jubileum viering, die zoals Charlotte ons een dag later in de mail schreef:

                        “EEN MIDDAG MET EEN GOUDEN RANDJE”  

Wat fijn, zo’n reactie! Bovendien vermeldde zij dat zij een goede reis had gehad, mede dankzij een lift door één van onze leden tot aan Kampen toe.

 

Janna Jellema-Visser

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden