Jaarvergadering en Bingo

15 Mar 2022 Noordoostpolder 14.00 uur MFC NJkerk Emmeeloord

Jaarvergadering en Bingo

Op deze middag wordt de jaarvergadering gehouden van de PCOB Noordoostpolder.
Er wordt terug gekeken naar het afgelopen, wel bijzonder,  jaar. Het jaarverslag zal worden toegelicht. Onderwerpen in het verslag zijn o.a.; Het aantal leden van de afdeling, nieuws uit de wijken, de ledenmiddagen, samenwerking van de ouderenbonden, netwerkbijeenkomsten en de reiscommissie. Het financiële gedeelte zal worden toegelicht.
U krijgt de gelegenheid om vragen te stellen. Het verzoek is aan u om zoveel mogelijk te komen. Om gebruik te maken van deze gelegenheid. Het is niet altijd zo eenvoudig om oog en oor te hebben voor alles wat er binnen de afdeling PCOB leeft. Maar door met elkaar in contact te blijven en verbinding te zoeken komen wij een heel eind.

Na het officiële gedeelte wordt iedereen van harte uitgenodigd om mee te doen aan de  traditionele  Bingo met kans op leuke prijzen. De kosten voor de Bingo zijn € 3, die u kunt betalen tijdens de Jaarvergadering, in de zaal.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden