Francis van Broekhuizen naar PCOB Ede/Lunteren

24 Jan 2024 Ede/Lunteren 14:30 - 16:00 Zalencentrum Rehoboth - Driehoek 11 6711 DH EDE

 

Francis van Broekhuizen is een van de meest veelzijdige en geliefde sopranen in Nederland. Ze combineert haar zangtalent met een unieke en ontwapenende podiumpersoonlijkheid. Ze is bekend van verschillende tv programma’s zoals Maestro en Bedevaart naar Lourdes. Op uitnodiging van PCOB Ede/Lunteren komt zij woensdagmiddag 24 januari naar Ede.

In deze bijzondere bijeenkomst verzorgt Francis een optreden, vertelt over de muziek die ze ten gehore brengt en beantwoordt vragen van het publiek. PCOB Ede/Lunteren organiseert de bijeenkomst; voor haar leden is het gratis. Maar ook andere belangstellenden zijn welkom. Voor niet-leden is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor 5 euro. Niet-leden worden gevraagd zich op te geven via: ledenopgavepcob@gmail.com.

Het optreden van Francis van Broekhuizen is in de grote zaal van gebouw Rehoboth aan de Driehoek in Ede. De middag start om 14.30 uur. Na afloop (ca. 16 uur) is de nieuwjaarsreceptie van de PCOB. De PCOB Ede/Lunteren is een vereniging voor ouderen in de gemeente Ede. Zij organiseert bijeenkomsten als deze met Francis van Broekhuizen en behartigt de belangen van ouderen via de Cosbo bij de gemeente Ede.

 

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden