Expositie bij de Historische Kring Wederden

5 Jul 2023 Wierden-Enter 15.00 uur Van Buurenstee, Appelhofdwarsstraat 2, Wierden

Alle leden van onze PCOB  Wierden – Enter worden van harte uitgenodigd op 5 juli om 15.00 u. de Historische Kring te bezoeken.

We bekijken de expositie Wieg en Graf, prachtig is om te zien! Er is iemand aanwezig die alle uitleg kan geven over begraafplaatsen! Vooral waar iemand begraven ligt met foto,s van de grafzerk (als die op een graf aanwezig is), alles is gedigitaliseerd meer dan 7000 personen over drie begraafplaatsen in de gemeente Wierden.

Wilt u al heel lang weten waar uw familielid begraven ligt en een foto van hun graf steen bekijken?

Of hun evt. overlijdensakte? We hebben ook een registerboek met namen

Voor dit deel van de expositie is veel belangstelling

Als voorbeeld: we hebben al mensen blij kunnen maken door aan te wijzen waar hun overleden zusje of broertje begraven ligt.(waar vroeger geen grafsteen op was geplaatst)

U bent van harte welkom om samen de Historische Kring te bezoeken:

Van Buurenstee, Appelhofdwarsstraat te Wierden op 5 juli om 15.00 uur, entree is gratis incl. gratis kopje koffie, vrije gift wordt op prijs gesteld. U hoeft zich niet van tevoren op te geven, dit tijdstip is de Historische Kring geopend.

Heeft u vragen?

Bel gerust Ria Broeze 06-12842382

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden