Digitale ledenbijeenkomsten over pensioenen

20 Jan 2021 Landelijk 10.00 en 11.30 uur online ledenraadpleging

In een allereerste reactie op de wetgeving liet KBO-PCOB, samen met collega-organisaties ANBO en Koepel Gepensioneerden, al weten kritisch te zijn over de plannen van de minister voor de  periode tot 2026. Minister Koolmees heeft intussen de wetgeving gepubliceerd die onder meer de periode tot 2026 moet gaan invullen. Ook regelt dit deel van de wetgeving afspraken over het nieuwe contract zelf, het nabestaandenpensioen en de governance.

Vanzelfsprekend gaan we echter ook uitgebreider reageren. Hierover gaan we graag  in gesprek met onze leden, zoals we dat ook afgelopen zomer al deden. Dit gaan we – gegeven de situatie rondom het coronavirus – doen via digitale ledenbijeenkomsten , waarin we de plannen van de minister kort toelichten en via stellingen met elkaar in gesprek gaan om zo uw mening te horen.

De  bijeenkomsten vinden plaats op 20 januari 2021. U kunt daaraan meedoen door u vooraf aan te melden voor een bijeenkomst naar keuze:
Van 10:00 tot 11:30 uur. Klik hier om u aan te melden. https://kbo-pcob.webinargeek.com/ledenbijeenkomst-pensioenen-1
Van 12:00 tot 13:30 uur. Klik hier om u hier aan te melden.  https://kbo-pcob.webinargeek.com/ledenbijeenkomst-pensioenen-2

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden