De inspiratietour van KBO-PCOB

28 Oct 2021 Landelijk 10.00-13.00 uur Hanza Plaza Groningen

Op elf verschillende locaties door het hele land presenteren we een inspirerend programma met verschillende (bekende) sprekers. Bijeenkomsten die in het teken staan van ontmoeten. Binnen de thema’s beweging, omzien naar elkaar, digitalisering en zingeving worden presentaties gegeven waarna u vol energie naar huis gaat. U kunt hierbij denken aan presentator Jaap Jongbloed die iets vertelt over bewegen of psycholoog Douwe Draaisma. Met verschillende sprekers op elke locatie, is elke ontmoetingsdag weer anders. In Groningen komen Frits de Lange, Douwe Draaisma en Hans Straatman.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de KBO-PCOB website, www.kbo-pcob.nl/tour, of telefonisch via 030 -340 0655 (bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10.00 – 13.00 uur). De toegang is gratis, aanmelden is verplicht in verband met de huidige coronamaatregelen. Omdat het een evenement is zijn wij verplicht te vragen naar uw coronatoegangsbewijs, neem ook uw legitimatiebewijs mee.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden