Dagtocht naar Abdij Egmond – We mogen weer!

29 Jun 2022 Ede

Voor woensdag 29 juni 2022 hebben we samen met KBO Ede een reis georganiseerd. We gaan dan naar Egmond Binnen. We bezoeken de Abdij en beluisteren Leo Fijen.

Ook hopen we nog tijd te hebben om Egmond aan Zee te bezoeken. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende belangstelling. U bent voor het avondeten weer in Ede.

U kunt zich tot 10 juni a.s. opgeven bij ledenopgavepcob@gmail.com. onder vermelding van “reis Egmond”. De dagtocht zal € 45,00 per persoon kosten. Dat is inclusief koffie en gebak, lunch en rondleiding.

Meer informatie, ook over betaling in de komende nieuwsbrief.

De gemeente Ede heeft de dagtocht opgenomen in Ede doet mee. Dat betekent dat de gemeente onder bepaalde voorwaarden de kosten van de dagtocht voor u betaalt. Meer over ”Ede doet Mee” en het aanvragen van de bijdrage vindt u via de volgende link: https://ededoetmee.nl/pcob-ede-ontmoeting-informatie-en-belangenbehartiging-prod/. 

Teken de petitie omtrent Pensioenwet

Het wordt tijd dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd. Daarom: pas de pensioenwet aan! Teken de petitie!

Petitie Pensioenwet