Dagtocht naar Abdij Egmond – We mogen weer!

29 Jun 2022 Ede

Voor woensdag 29 juni 2022 hebben we samen met KBO Ede een reis georganiseerd. We gaan dan naar Egmond Binnen. We bezoeken de Abdij en beluisteren Leo Fijen.

Ook hopen we nog tijd te hebben om Egmond aan Zee te bezoeken. De dagtocht gaat alleen door bij voldoende belangstelling. U bent voor het avondeten weer in Ede.

U kunt zich tot 10 juni a.s. opgeven bij ledenopgavepcob@gmail.com. onder vermelding van “reis Egmond”. De dagtocht zal € 45,00 per persoon kosten. Dat is inclusief koffie en gebak, lunch en rondleiding.

Meer informatie, ook over betaling in de komende nieuwsbrief.

De gemeente Ede heeft de dagtocht opgenomen in Ede doet mee. Dat betekent dat de gemeente onder bepaalde voorwaarden de kosten van de dagtocht voor u betaalt. Meer over ”Ede doet Mee” en het aanvragen van de bijdrage vindt u via de volgende link: https://ededoetmee.nl/pcob-ede-ontmoeting-informatie-en-belangenbehartiging-prod/. 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden