Bijeenkomst Help! Ik zoek hulp!

18 Jul 2024 Gouda 14,00 - 16.00 uur Van Noord, Lekkenburg 1, Gouda

Help! Ik zoek hulp! 
Als u nu of over een tijdje (wat) hulp nodig hebt om zelfstandig te kunnen blijven wonen of functioneren, weet u dan waar u kunt aankloppen? Als u zelf de weg niet kunt vinden, wie zou u dan kunnen helpen? Op deze en andere vragen die u mogelijk heeft, zullen een medewerker van het Sociaal Team en een sociaal verpleegkundige ingaan. Daarnaast komt aan de orde welke problemen de aanwezigen nu ervaren bij het vragen om hulp. Wat kan er beter en wat willen we dat er verandert? 

Alle praktische zaken op een rij

  • Datum: donderdag 18 juli 
  • Locatie: Van Noord, Lekkenburg 1, Gouda
  • Tijdstip: 14.00 – 16.00 uur
  • Kosten: aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden
  • Aanmelden: bij de afdeling in Gouda via e-mail anbopcob.in.gouda@gmail.com. Graag in de e-mail uw naam vermelden en met hoeveel personen u komt (introducees zijn ook van harte welkom). In de e-mail kunt u ook vermelden wat u graag aan de orde wilt hebben in de bijeenkomst. Uw ideeën zijn van harte welkom.  Contactpersoon is de heer Ies van der Werf. Hij is voor vragen  bereikbaar via dit e-mailadres.

Afdeling ANBO-PCOB in Gouda
Dit is een van de bijeenkomsten die de afdeling organiseert. Wilt u op de hoogte zijn en blijven van alle activiteiten van de afdeling Gouda? Meldt u dan aan voor de plaatselijke nieuwsbrief. Dit kan door een e-mail te sturen naar anbopcob.in.gouda@gmail.com met daarin het bericht dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen. Informatie vindt u ook op de tijdelijke website www.anbopcob-in-gouda.nl

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden