Ledenmiddag 9 maart 2021 – Op weg naar Pasen – Marcel Wielhouwer

9 Mar 2021 Ede/Lunteren 19.00 - 20.00 uur Alleen online

Wij nodigen u uit voor een online Paasviering op 9 maart 2021 van 19.00-20.00 uur. De PCOB-afdelingen Ede en Lunteren zijn samen de initiatiefnemers van deze viering, die wordt verzorgd vanuit de Maranathakerk te Lunteren. Helaas kunnen er geen bezoekers aanwezig zijn. Vandaar hebben we gezocht naar een andere oplossing om onze leden en de inwoners van Ede en Lunteren iets aan te bieden.

De viering wordt geleid door Marcel Wielhouwer, geestelijk verzorger bij Opella. Hij spreekt over de kruiswegstaties, de lijdensweg die Jezus ging, op weg naar Pasen.

De woorden en beelden worden afgewisseld met muziek van piano en dwarsfluit. Peter Clarke en Tamara Voskuil zullen werken spelen van J.S. Bach, F. Schubert, afgewisseld met Paasliederen zoals het bekende Dona Nobis Pacem. Peter Clarke is concert pianist in Engeland, maar verblijft tijdelijk in Lunteren. Zodoende ontstond de mogelijkheid om hem samen met Tamara de muzikale omlijsting te laten verzorgen.

De online viering op 9 maart 2021 is live en later voor iedereen toegankelijk via de link

https://tinyurl.comPaasviering-PCOB

 Mocht dat onverhoo0pt niet lukken dan kunt u de viering tot bekijken door

1. te gaan naar de website www.kerkdienstgemist.nl.

2. l bij “zoek kerk”  Maranathakerk Lunteren in te vullen

3. op ga naar kerk te klikken

4.  op het tabblad agenda te klikken

5. op 9 maart 2021 te klikken

6. op 9 maart 2021 Paasviering PCOB te klikken.

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden