Busreis PCOB Noordoostpolder naar Twente

28 May 2024 Noordoostpolder MFC Nieuw Jeruzalemkerk

PCOB BUSREIS NAAR TWENTE: DINSADG 28 MEI 2024

 

Heeft u ook zin in een reisje met de PCOB naar Twente? Wij wel !!

 

Het reisdoel dit jaar is naar de Expositie & Museumboerderij Wendezoele en Paardenmelkerij Sand. Een prachtige Twentse boerderij met boerenerf zoals dat er tot 1960 ongeveer heeft uitgezien. De museumboerderij ligt op het prachtige Landgoed bij Kasteel Twickel. De busreis begint om 9.00 uur en rijden dan naar Ambt Delden waar we hartelijk ontvangen worden bij de Museumboerderij met koffie en krentenwegge. Na ons verblijf daar vervolgen we de route naar Habrinkhoek. Bij Paardenmelkerij Sand gaan we aan tafel voor een broodjeslunch inclusief kroket. Na de lunch krijgen we een uitgebreide uitleg over de Paardenmelkerij van de familie Sand. Het proeven van de paardenmelk mag natuurlijk ook niet ontbreken, evenals het proeven van een likeur op basis van paardenmelk.  Hierna krijgen we een interessante  rondleiding over het bedrijf. We sluiten af met koffie en gebak en keren daarna huiswaarts. Het belooft een interessant reisje te worden, maar ook de gezelligheid met z’n allen als PCOB leden is minstens zo belangrijk!

 

Deze jaarlijkse busreis is inclusief: 1x koffie met krentenwegge; uitleg en demonstraties Museumboerderij; broodjeslunch incl.kroket; uitleg, proeverij en rondleiding; 2x koffie met gebak; vervoer per luxe touringcar.

 

We vertrekken om 9.00 uur vanaf het Cornelis Dirkszplein en hopen ca. 17.15 uur weer thuis te zijn.

 

De kosten voor deze dag zijn: € 60.00 p.p.

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden