28 augustus Westlandse fietsdag

28 Aug 2024 Maasdijk Vanaf 10.30 uur Zorgtuin "Kweken met zorg" Lange Kruisweg 4 Maasdijk ( t.o.v. de Poelier v.d. Ende

 

Maasdijk

 

Woensdag 28 Augustus. Westlandse Fietsdag . Gaat u ook mee fietsen?

Op woensdag 28 augustus 2024 organiseren we voor alle senioren een gezellige fietstocht door het Westland
Vanaf 10.30 bent u van harte welkom in de zorgtuin Kweken met zorg bij Piet en Dorien van Mil aan de Lange Kruisweg 4 Maasdijk. De koffie staat hier voor u klaar, en na de koffie en een gezellig praatje gaat u op pad.

U stapt op de fiets om te genieten van het mooie Westland en via een mooie route naar de Pluktuin van Piet Keijzer aan de Burgerweg 23 in De Lier te fietsen. U kunt hier de tuin in lopen en gezellig even “tuinen” en uw meegebrachte broodtrommeltje uit uw fietstas halen en uw brood op eten. Koffie, thee of melk staan hier voor u klaar.

Dan gaat u lekker op uw gemak de route vervolgen om vervolgens te komen bij uw volgende stop. Dat is de tuin van de penningmeester van de PCOB afdeling Naaldwijk Piet Lievaart. Het adres is Opstalweg 43 in Naaldwijk. Ook bij Piet staat er weer iets te drinken klaar en kunt u gebruik maken van het toilet.

Daarna fiets u naar de Langestraat 130  ’s Gravenzande waar in de Noorderkerk iets te drinken klaar staat. U kunt daar ook gebruik maken van het toilet. Dan fiets u het laatste gedeelte van uw fietstocht terug naar Maasdijk en hopen we dat u een fijne en gezellige dag hebt gehad.
Opgeven voor dit leuke programma bij:
Loes Voogd
Van de Rijnstraat 15.Tel.  0174 528870 of 06 24980521

De kosten zijn € 5,00 ( Dat is inclusief alle aangeboden consumpties)
te betalen op 28 augustus bij de zorgtuin.  

Bij slecht weer gaat het niet door. Bij twijfel bel even 06-24980521

Deelname is op eigen risico

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden