27 oktober 2022 – Informatie- en Doemarkt

27 Oct 2022 Ede Lunteren 13:30-17:00 Sporthal De Peppel, Peppelensteeg 1a, 6715 CV EDE

Bewegen is gezond en sport verbroedert. Het is de gedachte achter de Informatie- en Doemarkt die wij met PCOB Ede, Bennekom, Lunteren, KBO Ede en Sport Service de Vallei in de herfstvakantie organiseren. Als warmdraaien in aanloop naar de seniorengames Ede van volgend jaar. Doet u mee aan de Senioren Informatie- en Doemarkt 2022 met informatie, demonstraties en activiteiten als een quiz? Ook aan de kleinkinderen is gedacht. Samen andere senioren ontmoeten en samen in beweging komen met leuke activiteiten? Dat kan volop in gemeente Ede!

Kennisquiz Ede
Op die dag is om 15.00 uur een van de hoogtepunten de Historische Kennisquiz Ede. Wie weet het meest over de historie van Ede en haar buitendorpen Lunteren en Bennekom? De winnaar krijgt een bijzondere prijs en aandenken mee. Doe mee aan deze bijzondere quiz met een grote variatie aan vragen. Een klein voorproefje (om uw kennis te testen) vindt u hier https://h3roes.survalyzer.eu/KennisquizEde. Deze link mag u uiteraard ook delen met uw vrienden en kennissen.

 

 

Praat mee en word lid!

De PCOB behartigt uw belangen als senior. En inspireert u om mee te denken over de toekomst. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen, inkomen of pensioen.

Lid worden