17 augustus 2021 – Kunst en Kitsch in Westhoffhuis Lunteren

17 Aug 2021 Ede 9:30 Westhoffhuis, Dorpsstraat 28, Lunteren

Op dinsdag 17 augustus organiseren Stichting de Vluchtheuvel Lunteren, de PCOB en Lunteren Aktief een “Kunst en Kitsch” bijeenkomst in het Westhoffhuis,Dorpsstraat  28   in Lunteren. Vanaf 9.30 uur kan men binnenlopen en de beoordeling van de ingebrachte voorwerpen is van 10.00 tot 11.30 uur. De beoordeling gebeurt door taxateur Jaap Bonhoff. Hij zal vertellen of het Kunst of Kitsch is en er een waarde aan toekennen.

Deelname is gratis en staat open voor iedereen. Aan de zaal zal in verband met de Corona maatregelen iedereen gevraagd worden om een vaccinatie bewijs of een negatieve PCR test van maximaal 36 uur oud.

Iedereen mag één voorwerp inbrengen, géén poppen of meubels. Van te voren aanmelden bij het Westhoffhuis: bellen op 0318-482992 of e-mail via info@lunterenaktief.nl In verband met de capaciteit van de zaal is er een maximum gesteld van 50 deelnemers.

Teken de petitie omtrent Pensioenwet

Het wordt tijd dat het koopkrachtige pensioen er komt, dat zowel gepensioneerden als werkenden is beloofd. Daarom: pas de pensioenwet aan! Teken de petitie!

Petitie Pensioenwet