Nieuwste editie van ledenmagazine Perspectief

Perspectief december/januari

In de februari editie van Perspectief leest u onder andere over de 7 deugden van PCOB-voorzitter Rik Buddenberg, columns van theoloog Jean-Jacques Suurmond en Marieke Henselmans en een dossier over duurzaamheid en besparen. Ook zijn er weer diverse leuke winacties en gaan we op bezoek bij de PCOB-afdeling in Goerree-Overflakkee. Leest u ook deze maand weer mee in Perspectief? Hieronder vindt u alvast een klein voorproefje.

Mensen

Jean-Jacques Suurmond

Column

Oud en toch wijs

Dr. Jean-Jacques Suurmond is als theoloog geboeid door de grens waar God en mens elkaar raken. Hij werkt onder meer als pastor en als columnist voor dagblad Trouw.

Lees hier de volledige column van Jean-Jacques Suurmond

Belangen

Stelling

De brievenbus moet blijven

Dossier

Dossier: Duurzaamheid en besparen

Het leven wordt steeds duurder. Maar door net wat zuiniger te leven, blijven inkomsten en uitgaven in balans. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor toekomstbestendig wonen. Of minder vaak de auto nemen. Dat zijn twee vliegen in één klap. Want deze maatregelen zijn ook goed voor het milieu!

Tips en adviezen?
Zie voor tips en boeken van Marieke Henselmans op www.bespaarboeken.nl.

Voordeel*

Winacties in de februari editie van Perspectief

Ook in de februari editie van Perspectief zijn er weer ledenvoordelen. Vul hier uw gegevens in en maak kans op één van de prijzen die we mogen weggeven. Reageer voor 24 februari 2017 om kans te maken.

> Bekijk alle winacties uit deze editie van Perspectief

Kennismaken met de PCOB? Neem een proefabonnement!
Wilt u vrijblijvend kennismaken met de PCOB? Vraag dan hier een proefabonnement op Perspectief aan.

<< Vorige pagina